Демо
|
|
myzko | Дата: Суббота, 2006-10-07, 9:46 PM | Сообщение # 1 |
заслужений мисько
Статус: Offline
| Ну, що маємо? Га?
|
|
| |
multipasport | Дата: Четверг, 2006-10-12, 1:14 AM | Сообщение # 2 |
Спілберг форуму
| Шо маємо То маємо (с) Надеюсь Модераторы меня за флуд не забанят? ))))))))))) Хотя пред-идущий пост тож флудом за километр попахивает) Аватарка с АН-70 хм...
Без радио ламп РОК энд РОЛЛ - УМРЁТ...
|
|
| |
myzko | Дата: Суббота, 2006-10-14, 3:35 AM | Сообщение # 3 |
заслужений мисько
| Дивився відео з записом демо на хаті Окса. Багато думав. Сміявся.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вторник, 2006-10-17, 9:41 PM | Сообщение # 4 |
| *нюхає повітря* нє, нічим (ніяким флудом) непахне. *народ скандіруєт* вимагаю демо!! і на радіво!!!
|
|
| |
AntiChrist | Дата: Среда, 2006-10-18, 9:38 AM | Сообщение # 5 |
пристойний нєфор
| мне хтота расказывал...хаЧю пасматреть...трэбую...
Флуд.команда UTM'а - мы знаем что мы гоним...!!! Партизаны без топлива не летают (с) nm.Blazze
|
|
| |
Artus | Дата: Пятница, 2006-10-20, 11:03 AM | Сообщение # 6 |
патлатий нєфор
| AntiChrist, Нахоботиш поделиси....
Флуд.команда UTM'а - мы знаем что мы гоним...!!! Партизаны без топлива не летают (с) nm.Blazze
|
|
| |
multipasport | Дата: Пятница, 2006-10-20, 11:12 PM | Сообщение # 7 |
Спілберг форуму
| Quote (myzko) | Ну, що маємо? Га? | Жуть Шо за шутки с ДАУНлодом? Это по вашему демки??? Объясняю- Демка Это такая мальнька прималенькая штучка!!! Выходит качать могут тока избранные с выделенным инетом. А что делать сельским парубкам с ДУАЛ АП МОПЕДАМИ???? Предлагаю под демками понимать небольшиее файлики с Музыкой Собора, содержательные и качественные!!! Что БЫ завликаловка сработала. Послушает человек отрывоче припева хорошего И неясно ему будет ЧТО слова в песне, которые он не слышал ему совсем не подуше будет!!!! А на концерте, када билеты купит , уже пофик будет (менежеру (деньги в кассе)))) А для КРУТЫХ, эт те робяты у которых дома на Рублевском шоссе Мерсы шестисотые и т д, предлагаю выложить демки по нескока ГИГОВ на заграничный трафик, (не путать Торрентов и UA-IX))))))) Добавлено (2006-10-20, 11:12 Pm) --------------------------------------------- P.S. мне дешевле будет сесть на маршрутку и съездить в КоцюбыньськЭь С флешой и залить все это у первоисточников!!! (БЕЗ УЧЕТА ПИВА)
Без радио ламп РОК энд РОЛЛ - УМРЁТ...
|
|
| |
Bullet | Дата: Пятница, 2006-10-20, 11:56 PM | Сообщение # 8 |
| Quote (multipasport) | Предлагаю под демками понимать небольшиее файлики с Музыкой Собора, содержательные и качественные!!! | і я такова мнєнія
|
|
| |
AntiChrist | Дата: Суббота, 2006-10-21, 1:26 AM | Сообщение # 9 |
пристойний нєфор
| ну у меня выделенка я магу каждые 5 минут качать все выложенные треки...и шо...???
|
|
| |
myzko | Дата: Суббота, 2006-10-21, 7:53 PM | Сообщение # 10 |
заслужений мисько
| У муз. індустрії, шановні, прийнято демками називати повноцінні треки, або навіть альбоми (згадуєм Therion) котрі дають уявлення про гурт в цілому. Про різноманітність іх робіт, рівень виконання і т.п.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понедельник, 2006-10-23, 11:46 PM | Сообщение # 11 |
| Quote (myzko) | Дивився відео з записом демо на хаті Окса. Багато думав. Сміявся. | я відєл ето і разум мой бил помарчьон! (с)
|
|
| |
palach | Дата: Пятница, 2006-11-03, 3:58 PM | Сообщение # 12 |
свій вдоску
| Quote (myzko) | Ну, що маємо? Га? | А нічого і не маємо. Як завжди Собор нічого не мого довести до кінця
Хоч і маю руки в крові, та є Святий Дух у мені __________________ Тhrash, Пиво & Дівки
|
|
| |
Kramnoy | Дата: Вторник, 2007-01-23, 5:09 PM | Сообщение # 13 |
подаючий надії
| Скажу я вам таке: "ДЕМО ДОПИШЕМО"!!! Але коли - незнаю! Хоча свої партії я прописав ще влітку. Одна з найважливіших проблем в тому, що в кожного з нас, окрім гри в гурті, є ще багато не вирішених життєвих завдань (навчання, робота, діти, дружина, пиво, дівки), які на даному етапі потребують більшої уваги! Тому зараз ми крокуємо повільно, але вперед!!! І я сподіваюсь, що десь через пів року, ви почуєте, а можливо навіть побачите нову программу - кращу та важчу!
|
|
| |
Ancifer | Дата: Суббота, 2007-03-03, 11:39 PM | Сообщение # 14 |
свій вдоску
| [А нічого і не маємо. Як завжди Собор нічого не мого довести до кінцяquote] А це тому, що не маємо мети, давайте запишемо демо, а навіщо - щоб було, давайте знімемо кліп нашару, а навіщо - щоб було......
За долю - насмерть. В кривавім спасінні відродиться пращурів Слово!
|
|
| |
palach | Дата: Суббота, 2007-03-03, 11:55 PM | Сообщение # 15 |
свій вдоску
| Quote (Ancifer) | А це тому, що не маємо мети, давайте запишемо демо, а навіщо - щоб було, давайте знімемо кліп нашару, а навіщо - щоб було..... |
Хоч і маю руки в крові, та є Святий Дух у мені __________________ Тhrash, Пиво & Дівки
|
|
| |