Арсенал
|
|
Ancifer | Дата: Среда, 2007-03-21, 1:05 AM | Сообщение # 1 |
свій вдоску
Статус: Offline
| Пишемо про свій арсенал, обговорюємо чужий, пишемо побажання та враження, та про те, чого кожному не вистачає з устаткування
За долю - насмерть. В кривавім спасінні відродиться пращурів Слово!
|
|
| |
myzko | Дата: Среда, 2007-03-21, 1:08 AM | Сообщение # 2 |
заслужений мисько
| Гурту стовідсотково невистачає в арсеналі підсилювача потужності та акустичної системи+мікшер. Апарат для репетицій штука критична.
|
|
| |
D-Stez | Дата: Среда, 2007-03-21, 1:14 AM | Сообщение # 3 |
мідний кардан форуму
| мммда, хоча поки шо намана, хоча лишніх 500 квт мона було б
Люблю живе
|
|
| |
palach | Дата: Среда, 2007-03-21, 11:30 AM | Сообщение # 4 |
свій вдоску
| Quote (Ancifer) | Пишемо про свій арсенал, обговорюємо чужий, пишемо побажання та враження, та про те, чого кожному не вистачає з устаткування | ГРОШЕЙЙ!!!!!!!
Хоч і маю руки в крові, та є Святий Дух у мені __________________ Тhrash, Пиво & Дівки
|
|
| |
Ancifer | Дата: Среда, 2007-03-21, 11:17 PM | Сообщение # 5 |
свій вдоску
| І що б Ви, шановний Кате, купилиб за ці гроші?
|
|
| |
palach | Дата: Четверг, 2007-03-22, 7:22 PM | Сообщение # 6 |
свій вдоску
| Quote (Ancifer) | І що б Ви, шановний Кате, купилиб за ці гроші? | Нариклад: Emg89, Emg81 та комплектацію до них для моєї гітари, динамік CELESTION G12T-75 та приблизно 20 ручок для мого нового комбо. Ще подумую про ще одну педаль драйву або еквалайзер. А ще хотілось би нову акустичну гітару. З.І. Думаю така відповідь поки задовольнить Шановного Anciferа?
Хоч і маю руки в крові, та є Святий Дух у мені __________________ Тhrash, Пиво & Дівки
|
|
| |
Ancifer | Дата: Четверг, 2007-03-22, 10:10 PM | Сообщение # 7 |
свій вдоску
| Краще еквалайзер, більше можливостей
|
|
| |
D-Stez | Дата: Пятница, 2007-03-23, 0:21 AM | Сообщение # 8 |
мідний кардан форуму
| А я хочу у подальшій перспективі докупити(1рік десь): SABIAN - 17" ААXplosion Crash - 21" AA medium Ride - 18" AA Chinese TAMA - HP200 (twin-pedal) по нашому - "кардан" YAMAHA - Stage Custom Snare 14" І ще треба буде купити кучу стійок та залізяк. І будем із Крамним крутими барабахами
Люблю живе
|
|
| |
myzko | Дата: Пятница, 2007-03-23, 1:00 AM | Сообщение # 9 |
заслужений мисько
| Шановні громадяни, барабаністи, поділіться, як ви ставитесь до електронних барабанів, тарілок і тому подібної атрибутики стукачів?
|
|
| |
Ancifer | Дата: Пятница, 2007-03-23, 1:06 AM | Сообщение # 10 |
свій вдоску
| Quote | динамік CELESTION G12T-75 та приблизно 20 ручок для мого нового комбо | Я от хочу комбо, тільки все ніяк не визначусь більше 5 - для квартири забагато, купляти комбо тільки для репетицій.... А 5 - малувато, дещо не те.... Загалом ч/з рік-два планую щось грандіозне (ну принаймі відійти від свого ToneLab SE для використання на репетиціях і концертах, хіба що лише вдома)
|
|
| |
myzko | Дата: Пятница, 2007-03-23, 1:12 AM | Сообщение # 11 |
заслужений мисько
| Оновлюйте свої арсенали, це корсино для молодняка, котрому "по-дєшовкє" дістануться ваші бойові друзі. Знову ж таки внесок у розвиток музики і юних талантів.
|
|
| |
Ancifer | Дата: Пятница, 2007-03-23, 1:19 AM | Сообщение # 12 |
свій вдоску
| Процесор не продам, залишу для Сашка
|
|
| |
palach | Дата: Пятница, 2007-03-23, 1:30 AM | Сообщение # 13 |
свій вдоску
| Quote (Ancifer) | Я от хочу комбо, тільки все ніяк не визначусь більше 5 - для квартири забагато, купляти комбо тільки для репетицій....А 5 - малувато, дещо не те.... | В такому комбо, як правило, буде стояти динамік на 8 дюймів а на няму звук буде - ГІВНО. Так далеко не зайдеш
|
|
| |
Ledbacker | Дата: Пятница, 2007-03-23, 2:29 PM | Сообщение # 14 |
він мав довгий гриф, четверо струн
| Мені потрібен басовий комбік і медіатор 2мм!!!! А ще компресор
басистам - слава
Сообщение отредактировал Ledbacker - Пятница, 2007-03-23, 2:31 PM |
|
| |
Kramnoy | Дата: Пятница, 2007-03-23, 4:17 PM | Сообщение # 15 |
подаючий надії
| Quote | Шановні громадяни, барабаністи, поділіться, як ви ставитесь до електронних барабанів, тарілок і тому подібної атрибутики стукачів? | 1. До електронних барабасів ставлення більше негативне ніж позитивне. Негатив проявляється у тому, що саунд який відтворюють ел.барабани ніколи не зрівняється з акустикою, навіть з нашими сучасними технологіямі; він буде схожий, але ніколи на 100%. Також кайф гри на справжньому інструменті, по відношенню до стукання по гумовим нацюцюрникам - це земля та повітря. Я гадаю так: - гра на елекронних барабанах це перший крок до гумової баби! Позитив проявляється в тому, що не у кожного з нас є можливість тримати вдома здоровенну кухню, яка буде займати стільки місця, що не тільки ви, а й ваші рідні спочатку зійдуть з глузду, а потім серед ночі розібють собі лоба. Тому ел. барабани непогані для домашніх репетицій. Ще один плюс, але який вже нестосується ел. ударної установки - це драм машини! Плюс полягає в тому, що в драм-машину, можна запихнути семпли зняті з акустичних барабасів та змайструвати свою партію! В нашому демо я так і зробив! 2. Про все інше (таріляки, дрючькі і т.д.) своїми поглядами поділюсь пізніше, бо немаю часу!
|
|
| |