Найкращий трек
|
|
|
|
дівчина | Дата: Вторник, 2007-01-16, 11:15 PM | Сообщение # 46 |
подаючий надії
Статус: Offline
| Отак від байдужості гине усе... Так гине по-трохи вкраїна.... Гей! Людоньки! ну ж! Схаменіться! маю на увазі- чуваки не забивайте на сайт, бо він просто може зникнути.
|
|
| |
Ledbacker | Дата: Четверг, 2007-01-18, 9:44 PM | Сообщение # 47 |
він мав довгий гриф, четверо струн
| хай люди відпочинуть! Навіть у Собора ще не було ні однієї рєпи в цьому році... Гурт не грає - фани не ходять на сайт. Отак!
басистам - слава
|
|
| |
D-Stez | Дата: Пятница, 2007-01-19, 1:30 AM | Сообщение # 48 |
мідний кардан форуму
| так, без реп, блін, фігово ХАЧУ РЕПУ, ХАЧУ РЕПУ в мене музичний дефіцит!!! Собор, браття, нада шото делать!!!
Люблю живе
|
|
| |
Ledbacker | Дата: Воскресенье, 2007-01-28, 11:48 PM | Сообщение # 49 |
| Можливо найдовершенішою піснею у виконанні Собору, на думку фанів, стане "Домой" Сектора Газа?;)
басистам - слава
|
|
| |
myzko | Дата: Понедельник, 2007-01-29, 3:13 AM | Сообщение # 50 |
заслужений мисько
| Quote (Ledbacker) | найдовершенішою піснею у виконанні Собору, на думку фанів, стане "Домой" Сектора Газа?;) | я це хочу зафільмувати )))
|
|
| |
Эльф | Дата: Пятница, 2007-06-15, 12:45 PM | Сообщение # 51 |
нєфор
| Шо вы гоните на "Собор"? Собор forewer. Песни все хороши, но стоит отметить "Сдаватся нельзя"
Трох
|
|
| |
Kramnoy | Дата: Среда, 2007-06-20, 3:07 PM | Сообщение # 52 |
подаючий надії
| Зараз, більше подобаються нові темки - і ті які зроблені і ті які у процесі, але окрім одної. Вона мені чесно кажучі аж майже зовсім недовподоби, хоча це не перший раз коли згодом композицію переосмислюєш, перероблюєш і забуваєш про перше негативне враження. Але взагалі-то буває і навпаки!
|
|
| |
Ancifer | Дата: Четверг, 2007-06-21, 0:07 AM | Сообщение # 53 |
свій вдоску
| Це добре коли недовподоби лише одна. Хоча, якщо я розумію по яку річ ти говориш, то на тій репетиції де у тебе щось виходило зіграти до неї, вона тобі сподобалась (Абат підтвердить)
За долю - насмерть. В кривавім спасінні відродиться пращурів Слово!
|
|
| |
Kramnoy | Дата: Четверг, 2007-06-21, 10:26 AM | Сообщение # 54 |
подаючий надії
| Є різниця між "подобається пісня" і "подобається виконувати пісню". Мені наприклад по-приколу лупасити щосили та наскільки дозволяє швидкість по барабанам, але коли я слухаю речі в такому виконанні, то вони мені нагадують не музику, а спортивні змагання між колективами - хто кого перегонить!
|
|
| |
Ledbacker | Дата: Четверг, 2007-06-21, 10:45 PM | Сообщение # 55 |
| А мені остання композиція подобається більше, аніж передостання, яку ми не можемо доробити...
басистам - слава
|
|
| |
Kramnoy | Дата: Пятница, 2007-06-22, 9:30 AM | Сообщение # 56 |
подаючий надії
| Quote А мені остання композиція подобається більше, аніж передостання Я й несумнівався, у тебе ж на аватарці так і написано....
|
|
| |
Ancifer | Дата: Пятница, 2007-06-22, 10:46 PM | Сообщение # 57 |
свій вдоску
| Quote Є різниця між "подобається пісня" і "подобається виконувати пісню". Мені наприклад по-приколу лупасити щосили та наскільки дозволяє швидкість по барабанам, але коли я слухаю речі в такому виконанні, то вони мені нагадують не музику, а спортивні змагання між колективами - хто кого перегонить! А от у мене різниці між "подобається пісня" і "подобається виконувати пісню" відсутня. Якщо говорити про те як подобається лупасити по барабанам - то це не виконання пісні. оли виконуєш пісню то треба її осмислити, а коли лупасиш по барабанам - то це навіть не граєш. Quote А мені остання композиція подобається більше, аніж передостання, яку ми не можемо доробити... Це точно! Якісь останнім часом усі однакові виходять не дивлячись на зовнішні відмінності. Ми заганали себе у куток - а вилізти - дзуськи. Пагано коли тебе обмежують, гірше - коли обмежуєшся сам!
|
|
| |
Ledbacker | Дата: Вторник, 2007-06-26, 10:34 PM | Сообщение # 58 |
| Давайте робити кайфову музику, а не говорити про це!....
басистам - слава
|
|
| |
Ancifer | Дата: Четверг, 2007-08-02, 10:33 PM | Сообщение # 59 |
свій вдоску
| http://rocktalks.com/ http://rocktalks.com/?mod=showband&band=170&subj=music&mp3=351 Пишемо відгуки на переважно українську музику, читаємо відгу про творчість гурту "СОБОР", обговорюємо відгуки в рамках теми "Найкращий трек"Добавлено (2007-08-02, 10:33 Pm) --------------------------------------------- Рецензія на пісню "Он знал" Quote Айрон Мейден Стандартные гармонии...стандартные ходы... Просто наслушался такого лет в 14-15__ Кажется в этом стиле сочинили достаточно. Чуваки, хватит плагиатить)) Начните играть что-то свое... новое интересно....хеви 80-х уже тошнит_ 2007-07-19 Nojik От цікаво - а багато стилів, в яких створили недостатньо? А визначення "плагіат" мабуть треба все ж таки знати. Схоже - так, стандартне - так, але вибачте - не плагіат.
|
|
| |
Kramnoy | Дата: Пятница, 2007-08-03, 10:55 AM | Сообщение # 60 |
подаючий надії
| Тільки що перечитав усі ревью.... взагалі-то відгуки не такі вже й погані, враховуючи те що два треки взагалі були недописані та нормально не зведені! На вокал гнали майже всі кому не лінь. Мені здається, що проблема не в самому Пашкіному вокалі, а все-ж таки в тому, що недороблено все було і крім того необроблено належно Зараз думаю дай боже, щоб наша спроба знову записатись, була вдалою! PS/ Потрібно ще на Rock Talks запиндюрити "Пасувати непотрібно" ("Сдаватся Нельзя") - мені здається відгуки будуть також доволі непогані!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |