Metal Heads Mission и т.д.
|
|
Leon | Дата: Среда, 2006-11-22, 2:07 PM | Сообщение # 1 |
пристойний нєфор
Статус: Offline
| Предлагаю поговорить об "крымских" фестах,например "Metal Heads Mission" ,"Red Alert" и "Археология" кто где был, чего слышал, чего наблюдал
ВЕЧНОСТЬ ПАХНЕТ НЕФТЬЮ!(а нефть мне:)))
|
|
| |
Ledbacker | Дата: Среда, 2006-11-22, 9:13 PM | Сообщение # 2 |
він мав довгий гриф, четверо струн
| В прошлом году ездил на МХМ автостопом вместе с Сатурном. Весело было.
басистам - слава
|
|
| |
myzko | Дата: Среда, 2006-11-22, 10:12 PM | Сообщение # 3 |
заслужений мисько
| Цікаво в Криму. То мхми всякі, то коктебельський джаз....Хороша різноманітність.
|
|
| |
Leon | Дата: Четверг, 2006-11-23, 2:08 AM | Сообщение # 4 |
пристойний нєфор
| Ledbacker, myzko, а па падробней??? страна должна знать своих героев))), Добавлено (2006-11-23, 2:08 Am) --------------------------------------------- Ledbacker, ех, и в прошлом и в ентом году было весело, надеюсь и в следующем с работы удасться сбежать на фест, он того стоит если чего-могу выложить фотки кстати неплохо было-бы обсудить и западноукраинские фесты наподобие "Шешоры"
|
|
| |
Ledbacker | Дата: Суббота, 2006-11-25, 8:53 PM | Сообщение # 5 |
він мав довгий гриф, четверо струн
| Дуже довга історія... Може, якось напишу та викину в інтернет. Потрапив на Напалм Дез на шару.
басистам - слава
|
|
| |
Leon | Дата: Воскресенье, 2006-11-26, 1:17 PM | Сообщение # 6 |
пристойний нєфор
| Ledbacker, многие и в этом году на халяву через верх лазили я б не поверил если б сам не видел
|
|
| |
Bullet | Дата: Суббота, 2007-03-03, 0:22 AM | Сообщение # 7 |
| Quote (Leon) | кстати неплохо было-бы обсудить и западноукраинские фесты наподобие "Шешоры" | привіт. Нема шо обуждать.. Все з часом стає надто комерційне і зі скаженим несмаком : ( Особисто мені цікаво було би глянуть фотоатчьоти з "Metal Heads Mission" і "Red Alert". Пасіб. Добавлено (2007-03-03, 0:22 Am) --------------------------------------------- Пропоную вам зареєструвати свій гурт на наступних веб-ресурсах: http://mclub.com.ua/ - вас нема в їх каталозі http://www.myasorubka.ru/ - он-лайн радіо альтернативної музики. Купа цікавих гуртів, у тому числі і непрофесійні.. причому - зовсім непрофесійні.. якщо судити з деяких треків... : ( http://www.heavy-metal.com.ua/ - може погано шукала.. бо ви маєте лишити саме тутперший слід ) http://forum.rocker.com.ua/ - чого б тут не розказати, що ви є http://utm.in.ua/bands.php?letter=С - била в ужасє, коли не знайшла вас тут.
|
|
| |
myzko | Дата: Суббота, 2007-03-03, 0:42 AM | Сообщение # 8 |
заслужений мисько
| Всьо потрошку.
|
|
| |
дівчина | Дата: Пятница, 2007-10-05, 5:30 PM | Сообщение # 9 |
подаючий надії
| Пропоную говорити про реальні і найближчі подій, які навіть мона відвідати. Наприклад скоро має бути Рок-екзистенція, я людина не така "искушенная" усілякими Напалм Дезами і т.п., але навіть дещо з нашого вітчизняного музичного простору варте уваги! Та й давно нічого такого (як на мене) не було Я Йду!!!!!! Я в очікуванні!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Среда, 2007-10-10, 11:19 AM | Сообщение # 10 |
| дівчина, пізньої осені і взимку фестів мало Крім того, деякі фестивалі, такі, наприклад, як *Нівроку*, не відбулись із-за недофінансування їх через дострокові вибори : ((( Отак політика грає на музиці :(Добавлено (2007-10-10, 11:19 Am) ---------------------------------------------
Quote Оргкомітет Всеукраїнського фестивалю молодіжного мистецтва «Нівроку» змушений констатувати, що «Нівроку-2007» не відбудеться. Усі кошти, які були заплановані в держбюджеті на проведення різноманітних соціальних, творчих, мистецьких, спортивних і тому подібних акцій в тому числі і фестиваль "Нівроку" перекинуті на проведення дострокових виборів до Верховної Ради . Саме з цієї причини цього року не відбулися такі фестивалі як "Перлини сезону", "Червона Рута" і так далі. Оргкомітет фестивалю проробив велику підготовчу та організаційну роботу, що до проведення "Нівроку-2007", але форсмажорні обставини, за які ми повинні дякувати нашим "шановним" політикам змушують Вас і нас чекати наступного року, коли, сподіваємось, виборів вже небуде. 10-го жовтня 2007р. В Тернополі, в Центрі дозвілля молоді ім.О.Довженка відбудеться відкриття сезону традиційних щомісячних висадок. Запрошуємо усіх шанувальників живої якісної Української музики Тобто сьоьгодні "Улибаємся і машем" (с)
|
|
| |
дівчина | Дата: Вторник, 2008-06-24, 4:41 PM | Сообщение # 11 |
подаючий надії
| Я в шоці,,, ви всі взагалі охєрєлі!? Язики повідсихали? А я знаю, ви всі в вашем грьобаном контакті сидите... А на сайт кладете! Скажу я вам, пррикро це спостерігати. Хто був на країні мрій? І ще,хто мені пояснить, що це за купальська хода 20 червня? (прив язка до теми)
|
|
| |
Ancifer | Дата: Вторник, 2008-06-24, 11:57 PM | Сообщение # 12 |
свій вдоску
| Не були на країні мрій, охєрєли по полной, я сам в шоці, Але заходжу на сайт кожного дня
За долю - насмерть. В кривавім спасінні відродиться пращурів Слово!
|
|
| |
дівчина | Дата: Пятница, 2008-07-11, 11:59 AM | Сообщение # 13 |
подаючий надії
| Цього року щось так фестів по Україні багато, супєр! Чи то я просто не звертала уваги раніше )) Це просто неймовірно Львів, Славське, Меджибіж, Крим, я особисто б в Меджибіж поїхала, там фортеця симпатична! Та що там казати, їжайте і побачите на власні очі!
|
|
| |
Ancifer | Дата: Пятница, 2008-07-11, 11:15 PM | Сообщение # 14 |
свій вдоску
| І в Коцюбинському планується
За долю - насмерть. В кривавім спасінні відродиться пращурів Слово!
|
|
| |
дівчина | Дата: Пятница, 2008-08-22, 1:24 PM | Сообщение # 15 |
подаючий надії
| ПРо РОК іде! От би ще побувати на ній і знову відчути себе молодим! Ану гайда, тряхнемо старизною!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |