трьопп
|
|
palach | Дата: Четверг, 2007-07-26, 3:00 AM | Сообщение # 61 |
свій вдоску
Статус: Offline
| Quote (D-Stez) (над назвою думаєм). Цікаво скільки разів вона буде змінюватись. І чи більше ніж назва гурту. З.І. Думаю раз на два тижні Quote (Ancifer) Можна створювати тему: "Чому Гарі Поттер вставляє більше ніж "Собор"?" +1
Хоч і маю руки в крові, та є Святий Дух у мені __________________ Тhrash, Пиво & Дівки
|
|
| |
Ledbacker | Дата: Воскресенье, 2007-08-12, 12:02 PM | Сообщение # 62 |
він мав довгий гриф, четверо струн
| хто-небудь, скиньте оригінал фотки, з якої робилась фашистська версія плз. треба!!!
басистам - слава
|
|
| |
Kramnoy | Дата: Понедельник, 2007-08-13, 6:37 PM | Сообщение # 63 |
подаючий надії
| Я випрошував у Мицька її з тих пір, як вона з*явилась на сайті - дудки!!! Можливо разом ми подолаємо обломізм нашого коллєгі, та накінець здобудемо цей артефакт!!
|
|
| |
myzko | Дата: Вторник, 2007-08-14, 5:51 PM | Сообщение # 64 |
заслужений мисько
| Дурік, в мене її бути не може, бо не я її робив. І покажи мені, де вона на сайті (фотка).
|
|
| |
best | Дата: Среда, 2007-08-15, 9:04 PM | Сообщение # 65 |
нєфор
| Хлопці!!!Це якась глина!Я в паніці!У Сочі вже є група Південний Хрест.Та це не головне,головне що це просто якийсь позор а не музло.Я скачав на їх сайті увесь альбом.Це сміх !!!Краще навіть Гоша зіграв би!Хто хоче підтримати нас у нашому горі зайдіть на їх сайт і прослухайте хочаб одну річ(www.krest-ug.clan.su)
|
|
| |
Kramnoy | Дата: Пятница, 2007-08-17, 10:04 AM | Сообщение # 66 |
подаючий надії
| ВІТАЮ БУЛАХА ПАВЛА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!!!!!!! Хай щастить тобі у всіх починаннях і закінчаннях, хай твої здібності та таланти розвиваються та приносять радість оточуючим і самому собі!
|
|
| |
palach | Дата: Четверг, 2007-08-23, 4:38 PM | Сообщение # 67 |
свій вдоску
| Quote (best) Хлопці!!!Це якась глина!Я в паніці!У Сочі вже є група Південний Хрест.Та це не головне,головне що це просто якийсь позор а не музло.Я скачав на їх сайті увесь альбом.Це сміх !!! РЖУНИМАГУУУУУУУУУ Надалі попрошу користуватись GOOOOOGLом :), щоб не виникало таких непорозумінь. З.І. Крамному вері спешл сенкс
Хоч і маю руки в крові, та є Святий Дух у мені __________________ Тhrash, Пиво & Дівки
|
|
| |
Ancifer | Дата: Пятница, 2007-08-24, 10:50 PM | Сообщение # 68 |
свій вдоску
| Тепер ще один гурт Коцюбинського можливо змінить назву, головне щоб це не стало традицією для місцевої творчої молоді
За долю - насмерть. В кривавім спасінні відродиться пращурів Слово!
|
|
| |
дівчина | Дата: Пятница, 2007-10-05, 5:37 PM | Сообщение # 69 |
подаючий надії
| Поглянула на статуси завсєгдатих цього форуму і мене жаба задавила, я якийсь там нєфор, а вони оГОГО! тож пишу це пусте повідоммлення без ніякої особливої інформації щоб мені накпало "повідомлень"
|
|
| |
Ancifer | Дата: Пятница, 2007-10-05, 9:30 PM | Сообщение # 70 |
свій вдоску
| не якийсь там, а пристойний
За долю - насмерть. В кривавім спасінні відродиться пращурів Слово!
|
|
| |
palach | Дата: Четверг, 2007-10-11, 10:03 PM | Сообщение # 71 |
свій вдоску
| Quote (дівчина) Поглянула на статуси завсєгдатих цього форуму і мене жаба задавила, я якийсь там нєфор, а вони оГОГО! тож пишу це пусте повідоммлення без ніякої особливої інформації щоб мені накпало "повідомлень" Аригінальна
|
|
| |
myzko | Дата: Пятница, 2007-10-12, 12:20 PM | Сообщение # 72 |
заслужений мисько
| Ну таке бажання підняти свій статус на форумі не може не заслуговувати на нагороду. Таким чином, як казав Ігор Іванович :), користувачеві дівчина привласнюється спеціальний статус. Лишилося його сформулювати в буквах. Які пропозиції? Авторів кращих версій чекають призи у формі простави пива. Дєрзайтє!
|
|
| |
дівчина | Дата: Понедельник, 2007-10-15, 6:02 PM | Сообщение # 73 |
подаючий надії
| Усім вище писавшим велике дякую ,А Мицьку особливе "мергсі" Низький вам уклін Махаймося, граймо, створюємо, бо ми того варті!
|
|
| |
palach | Дата: Среда, 2007-10-17, 2:17 AM | Сообщение # 74 |
свій вдоску
| Предлагаю статус - ПАРАМОН, патамушо Дівчина - мегафан
|
|
| |
myzko | Дата: Среда, 2007-10-17, 12:14 PM | Сообщение # 75 |
заслужений мисько
| Quote (palach) Предлагаю статус - ПАРАМОН, Парамоном кличуть самого головного вболівальника Динамо В принципі, звання почесне. Які ще пропозиції?
|
|
| |