Арибутика Собору.
|
|
myzko | Дата: Суббота, 2007-03-17, 0:24 AM | Сообщение # 16 |
заслужений мисько
Статус: Offline
| Якщо це хвірмочка, а не солідна контора, то нам там робити нічого.
|
|
| |
дівчина | Дата: Вторник, 2007-03-20, 6:47 PM | Сообщение # 17 |
подаючий надії
| Я хочу!!!!!!!! і футболку і реглан, тільки на мене як завжди не знайдеться розміру і я погоджуюсь що можуть бути проблеми зі збутом, може краще спочатку набирати замовлень, помаксимуму і купувати - а потім, якщо буде попит , може й великими партіями замовляти. може ще на спину їх чорнобілу фотку, але таке вже бувало скрізь, але якщо лишати тільки напис, то шрифток хоча б під старослов зробити
|
|
| |
myzko | Дата: Вторник, 2007-03-20, 11:20 PM | Сообщение # 18 |
заслужений мисько
| Quote (дівчина) | завжди не знайдеться розміру | Можна зробити все. Є навіть жіночі моделі. Шкода, що поштучно все дуже дорого. Треба партію цілу замовляти. Інакше бабло надто велике втрачаємо.
|
|
| |
palach | Дата: Среда, 2007-03-21, 11:40 AM | Сообщение # 19 |
свій вдоску
| Quote (дівчина) | ле якщо лишати тільки напис, то шрифток хоча б під старослов зробити | От мене дивиують такі підходи. Чому якщо СОБОР, так одразу і старослов Тим паче, що старослов де тільки не був взяти хоча б, наприклад, "Король и Шут"
Хоч і маю руки в крові, та є Святий Дух у мені __________________ Тhrash, Пиво & Дівки
|
|
| |
myzko | Дата: Среда, 2007-03-21, 8:35 PM | Сообщение # 20 |
заслужений мисько
| Я не хтів нічого писати проти іжиці, але доведеться. Підтримую Павла. Старослов не підходить зовсім. Не бачу жодного зв*язку.
|
|
| |
дівчина | Дата: Пятница, 2007-03-23, 4:08 PM | Сообщение # 21 |
подаючий надії
| ВАС НЕ ВЛАШТОВУЮТЬ ТАКІ ПІДХОДИ!!!!!!!!!!!????????? ПОДИВІТЬСЯ НА ЗАГОЛОВОК САЙТУ НА ХРЕНА ТАМНАПИСАНО СТАРОСЛОВОМ? ЦИТУЮ "МЕНЕ ДИВУЮТЬ ТАКІ ПІДХОДИ". Добавлено (2007-03-23, 4:05 Pm) --------------------------------------------- Хоча розумію критику,але ображаюсь,:) Ну я ж дівчина, мені можна. А якщо чесно, то вже все давно було придумано і написано і розказано і зіграно, тож треба , ЯК НА МЕНЕ, треба бути трохи геніальним, щоб створити дійсно нове і в той же час цікаве. Продовжуєм колективно думати над питанням! Наснаги вам усім і натхнення. а я, мабуть, вже вичерпала свою фантазію. З.І. Перепрошую заздалегідь, якщо когось образила, Добавлено (2007-03-23, 4:08 Pm) --------------------------------------------- доречі, Миша, не хочу випендрятися, але іжиця то літера або я не зрозуміла, що ти мав на увазі
|
|
| |
myzko | Дата: Пятница, 2007-03-23, 10:38 PM | Сообщение # 22 |
заслужений мисько
| Quote (дівчина) | я не зрозуміла, що ти мав на увазі | Мав на увазі назву готового комп.шрифта відповідної стилістики.
|
|
| |
Ancifer | Дата: Суббота, 2007-03-24, 0:12 AM | Сообщение # 23 |
свій вдоску
| Не хочу говорити про стилістику групи та прив'язувти сюди якісь терміни та визначення. І взагалі - я не критик, і якщо мені щось подобається неазалежно до якої стилістики я се сприймаю. Доречі модна пошукти деякі каліграфічні шрифти, бачив в інеті, знайду адресу - викладу.
За долю - насмерть. В кривавім спасінні відродиться пращурів Слово!
|
|
| |
palach | Дата: Воскресенье, 2007-03-25, 5:17 AM | Сообщение # 24 |
свій вдоску
| Quote (дівчина) | ЦИТУЮ "МЕНЕ ДИВУЮТЬ ТАКІ ПІДХОДИ" | Я не будував цей сайт! Чому до мене якісь притензії?
Хоч і маю руки в крові, та є Святий Дух у мені __________________ Тhrash, Пиво & Дівки
|
|
| |
Ancifer | Дата: Воскресенье, 2007-03-25, 11:50 PM | Сообщение # 25 |
свій вдоску
| Мені довподоби напис як на малюнку (1 сторінка)
|
|
| |
дівчина | Дата: Понедельник, 2007-03-26, 6:42 PM | Сообщение # 26 |
подаючий надії
| Все у вас гарно:музика, назва, інструменти, хлопці, а головне ДУХ гурту! Тож і далі служатиму, дивитимусь... а решта то мішура...
|
|
| |
Ancifer | Дата: Понедельник, 2007-03-26, 9:56 PM | Сообщение # 27 |
свій вдоску
| Дякуємо за комплімент й дякуємо за контруктивну критику.
|
|
| |
Kramnoy | Дата: Четверг, 2007-04-26, 11:54 AM | Сообщение # 28 |
подаючий надії
| Всеж таки я спробую скористатися послугами тієї хвірмочки яку без розбору розкритикували, але для цього мені конче необхідний той надпис, який вже є на футболці! Якщо не жалко то дайте мені його будь-ласка!
|
|
| |
дівчина | Дата: Четверг, 2007-04-26, 4:12 PM | Сообщение # 29 |
подаючий надії
| Увага беспрецендентна акція! Вчимося вишивати хрестиком!!!! І вишиваймо на своїх речах символіку гурту! І рівних Вам не буде! крамний давай і гроші зекономиш і нові навички здобудеш
|
|
| |
Ancifer | Дата: Пятница, 2007-04-27, 0:18 AM | Сообщение # 30 |
свій вдоску
| Сама взяла гітару в руки, а Крамному голку пропонуєш?
|
|
| |